Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag moet samen met Edwin van der Sar naar United gaan’

Erik ten Hag is voor Manchester United en serieuze kandidaat om daar de nieuwe manager te worden. Volgens onder meer Sky Sports zou de trainer van Ajax geïnteresseerd zijn in een overstap naar de Premier League-club, maar wel pas vanaf de komende zomer. Analist Youri Mulder denkt dat de oefenmeester zou passen in Engeland en dat er in Europa veel respect is voor de coach.

“Je moet niet onderschatten hoe ze in Europa kijken naar het spel van Ajax. Dat hangen ze helemaal aan Erik ten Hag. En terecht”, stelt de voormalig voetballer tijdens het tv-programma Rondo op Ziggo Sport. Juist vanwege het feit dat hij na het Champions League-succes weer een ijzersterk elftal opgebouwd heeft dat er Europees toe doet, is er volgens Mulder veel respect voor de coach van Ajax.

Ook Jan van Halst denkt dat Ten Hag de overstap kan maken. “Technisch tactisch wel”, stelt de voormalig Ajax-voetballer. Volgens hem zou het echter een goede zet zijn om niet alleen, maar samen met Edwin van der Sar de overstap te maken naar Manchester. “Anders ben je net als Ole Gunnar Solskjær overgeleverd aan de Goden”, denkt Van Halst, die bang is dat de Nederlandse coach dan niet de tijd zal krijgen om iets op te bouwen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.