Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft opvolger Antony al in het vizier’

De kans is groot dat Ajax aan het einde van het seizoen afscheid zal gaan nemen van Antony. De Braziliaan speelt namelijk de pannen van het dak.

Maar naar verluidt weet de landskampioen van Nederland nu al wie er dan in zijn voetsporen moet gaan treden. De club wil volgens Vene Casagrande, een bekende Braziliaanse journalist, namelijk Matheus Gonçalves de overstap gaan laten maken vanuit Zuid-Amerika naar Noord-Holland.

Gonçalves is een zestienjarige flankspeler die nu nog uitkomt voor Flamengo, in de stad waar hij ook geboren is. In eigen land staat hij aangeschreven als een enorme belofte met een speelstijl die aan Antony doet denken; met zijn sterke linker poot op de rechter flank, vaak naar binnen snijdend om vervolgens geplaatst af te drukken in de verre hoek.

NOS-commentator Jeroen Grueter zei deze week al over Antony: “Ik denk echt dat we het hebben over een speler die kan uitgroeien tot een fenomeen”, klinkt Grueter enthousiast in de voetbalpodcast van de NOS. “Die jongen kan nog veel beter dan hij nu laat zien. Hoeveel hij gaat opleveren? Over de honderd miljoen euro, denk ik.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.