Voetbal4u.com

Frankrijk Sergio Ramos eindelijk debuteren bij Paris Saint-Germain

Sergio Ramos kan naar vier maanden eindelijk zijn debuut maken voor Paris Saint-Germain. Hij zit namelijk voor het eerst bij de wedstrijdselectie van de Franse grootmacht.

PSG speelt midweeks de Champions League-kraker tegen Manchester City en kan in die wedstrijd voor het eerst beschikken over Ramos. De stopper kwakkelde sinds zijn overstap met blessures en had lang nodig om fit te worden, maar dat is nu dus eindelijk het geval. Of hij ook klaar is voor een basisplaats, valt nog te bezien.

Voorin heeft trainer Mauricio Pochettino, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met de trainersvacature bij Manchester United, genoeg te kiezen. Lionel Messi, Ángel Di Maria, Neymar, Mauro Icardi en Kylian Mbappé zitten allen bij de selectie voor het treffen met The Citizens. Ook Georginio Wijnaldum kan minuten gaan maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.