Voetbal4u.com

‘Feyenoord sluit alsnog geweldige transferdeal af met United’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord gaat zich naar verluidt alsnog versterken met vleugelspeler Amad Diallo van Manchester United. Volgens The Daily Star wordt hij voor achttien maanden gehuurd van de Engelse grootmacht.

Afgelopen zomer dacht Feyenoord de jonge Ivoriaan al binnen te hebben. Er lag een akkoord voor een huurtransfer, maar tijdens een training van Manchester United sloeg het noodlot toe. Hij werd getroffen door een spierblessure en was daardoor enige tijd uit de roulatie. Daardoor ging de stekker uit de deal.

De Rotterdammers versterkten zich uiteindelijk met Reiss Nelson van Arsenal, maar dat is (nog) geen doorslaand succes gebleken. Om die reden hoopt Feyenoord deze winter alsnog op de komst van Diallo. Zijn blessure is genezen en United hoopt hem nog altijd elders onder te brengen.

Het Britse medium heeft vernomen dat het om een verbintenis van anderhalf jaar gaat. Er zou zelfs sprake zijn van een mogelijke optie tot koop. Of United daadwerkelijk gaat instemmen met die optie is vanwege zijn potentieel overigens nog wel een discussiepunt binnen de club, zo luidt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *