Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona wil 50 miljoen uitgeven voor Ferran Torres’

Manchester City-aanvaller Ferran Torres moet de nieuwe ster worden van FC Barcelona. Hij zou maar liefst 50 miljoen euro moeten kosten maar dat hebben de Catalanen voor hem over. Een transfer lijkt dan ook nabij te zijn.

Desondanks lijkt hij toch echt te komen, stelt Sierd de Vos bij Ziggo Sport. “Al twee dagen is de technisch directeur van Barça in Manchester. Hij is aan het onderhandelen geweest met City over Ferran Torres. Hij is 21 jaar en heeft al 22 interlands op zijn naam. Hij rijgt de doelpunten aaneen. Barcelona zou vijftig miljoen euro voor hem overhebben. Voor zijn talent moet hij gewoon elke week spelen, maar dat doet hij niet”, aldus de commentator.

De aanvaller mag daarom vertrekken bij de Engelse grootmacht. De club nam hem vorig seizoen over van Valencia voor 23 miljoen en kan hem dus nu al voor meer dan het dubbele verkopen. De vleugelflitser ligt nog vier seizoenen vast in het Etihad Stadium, waardoor de Engelsen ook geen enkele reden hebben om hem voor een appel en een ei te verkopen. Barcelona wil ver gaan voor de talentvolle aanvaller, waardoor niets een transfer nog in de weg lijkt te staan. “Guardiola heeft zijn akkoord al gegeven”, besluit De Vos.

Barcelona wordt al weken gelinkt aan diverse vleugelspelers. Het is dan ook een publiek geheim dat de club een nieuwe speler wil vastleggen. Eerst leek de noodlijdende club echter in te zetten op een huurdeal met een speler die bij een topclub buiten de boot viel. Zo werden Hakim Ziyech, Raheem Sterling, Christian Pulisic en Callum Hudson-Odoi veelvuldig genoemd. Nu gaat de werkgever van Xavi alsnog diep in de buidel tasten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.