Voetbal4u.com

‘Real Madrid schrapt Paul Pogba van haar lijstje’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Real Madrid heeft een streep gezet door de komst van Manchester United-middenvelder Paul Pogba. Marca komt zaterdag met het nieuws dat Real Madrid heeft besloten om Pogba geen contract aan te bieden.

Men ging ervan uit dat de Spaanse club binnenkort een poging zou gaan wagen om de middenvelder vast te leggen, daar Pogba bij Manchester United over een aflopend contract beschikt en zijn fascinatie voor Real Madrid nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

Maar Real Madrid wordt dus niet de nieuwe club van Pogba, zo wordt nu in Spanje gesteld. De Madrilenen onderkennen de kwaliteiten van de wereldkampioen, maar denken niet dat hij bij de club zou passen. De Koninklijke heeft andere prioriteiten: het langer vastleggen van Luka Modric en het halen van spelers voor andere posities.

In het verleden was Pogba tot drie keer toe dicht bij een overgang naar Real Madrid. Bij Zinédine Zidane stond hij hoog op het verlanglijstje, maar pogingen om hem vast te leggen mislukten. Mocht United er de komende maanden niet in slagen om Pogba langer vast te leggen, dan lijkt Paris Saint-Germain zijn meest logische bestemming.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *