Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Leeds United, AS Roma en Sevilla op de tribune voor Feyenoorder’

Feyenoord ging gisteren op bezoek bij FC Twente in een wedstrijd die eindigde in een 0-0. Volgens Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen zaten scouts van Leeds United, AS Roma en Sevilla afgelopen zondagmiddag op de lege tribune van de Grolsch Veste voor Kökçü. Dat zegt de journalist in NOS Studio Voetbal.

“Hij heeft een soort gedaanteverwisseling ondergaan”, stelt Jansen. “Hem is een spiegel voorgehouden: op deze manier kom je niet verder. Slot heeft gezegd dat hij veel meer arbeid moet leveren. In de data zien ze ook terug dat hij nu veel meer doet en veel meer aanwezig is. Ook bij het Turkse elftal heeft hij nu een basisplek.”

“De afgelopen weken hebben AS Roma, Sevilla en Leeds United voor hem op de tribune gezeten. Hij valt wel op. Het al niet gelijk morgen tot een transfer komen, maar het is wel een speler van twintig jaar die transferwaarde vertegenwoordigt”, aldus Jansen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.