Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona stelt Ousmane Dembélé een ultimatum’

FC Barcelona is het wachten op Ousmane Dembele zat en stel de aanvaller daarom een ultimatum. Hij zal deze week uitsluitsel moeten geven over zijn toekomst. De vleugelaanvaller heeft een contract tot aan het einde van het seizoen, maar vooralsnog lijkt een akkoord over een langere verbintenis niet in de maak. Dat heeft alles met zijn zaakwaarnemer te maken.

Xavi heeft al duidelijk gemaakt dat hij grote plannen heeft met Dembélé. ‘Hij kan de beste speler van de wereld worden op zijn positie. Dat hangt vooral van hemzelf af. Met een goede mentaliteit en weinig blessures kan hij ook optimaal presteren. Hij heeft de kwaliteiten om het verschil te kunnen maken voor Barcelona’, liet de oefenmeester al weten bij zijn presentatie. De club doet er na die woorden alles aan om hem langer vast te leggen.

Dat het nog niet gebeurd is, ligt volgens Sport aan de zaakwaarnemer van de aanvaller. Zelf wil de 24-jarige aanvaller namelijk graag blijven nu de trainer zoveel vertrouwen in hem heeft. Vanaf 1 januari mag het management van de Fransman met andere clubs praten over een transfervrije overstap in de zomer. Barça heeft geen zin om nog weken te wachten op een antwoord en stelt daarom een ultimatum.

Vooral Newcastle United zou serieus ver willen gaan voor de aanvaller, mocht hij komende zomer transfervrij zijn. El Mundo Deportivo meldde afgelopen week dat de Engelse club, die is overgenomen, bereid is om Dembélé vijftien miljoen euro op jaarbasis te betalen. Daar zou nog een tekenbonus van hetzelfde bedrag bovenop komen. Een enorm aantrekkeling aanbod, waar ook de zaakwaarnemer meer aan kan verdienen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.