Voetbal4u.com

‘Justin Bijlow bezorgt Feyenoord slecht nieuws’

Slecht nieuws lonkt voor Feyenoord. Het ziet er namelijk naar uit dat Justin Bijlow morgen nog niet inzetbaar is als ze spelen tegen Heracles Almelo. Derhalve zal coach Arne Slot het weer moeten gaan doen met Ofir Marciano.

De Israëliër maakte in Praag geen al te beste indruk, maar scoorde in Enschede wel een clean sheet. Al was dat met name omdat hij simpelweg weinig te doen kreeg.

Bijlow testte vorige week positief op het coronavirus en stond vandaag ook nog niet op het trainingsveld, waarmee duidelijk lijkt te worden dat hij er woensdag tegen Heracles dus ook nog niet bij is. Dat meldt RTV Rijnmond. Het duel met Heracles is een inhaalduel, nadat het de vorige keer werd afgelast zodat Feyenoord meer rust kreeg richting het Conference League-duel met Maccabi Haifa in Israël.

De regionale omroep meldt verder: “Naast Bijlow lijkt verder iedereen fit bij Feyenoord. Mocht de ploeg van Arne Slot winnen van Heracles Almelo, stijgen de Rotterdammers naar de tweede plaats in de Eredivisie. Komende zondag speelt Feyenoord opnieuw thuis. Dan is Fortuna Sittard om 16:45 uur de tegenstander.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *