Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea klopt bij Juventus aan voor Matthijs de Ligt’

Chelsea zou zomaar eens een poging kunnen gaan wagen om Matthijs de Ligt naar Londen te halen. Antonio Rudiger staat namelijk voor een vertrek bij de grootmacht en De Ligt is één van de namen die rond cirkelt als zijn vervanger.

Het is in eerste instantie natuurlijk de vraag wat er met Rüdiger gaat gebeuren. De 28-jarige centrumverdediger is bezig aan zijn vijfde seizoen op Stamford Bridge en heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd. Real Madrid wordt door Goal genoemd als mogelijke bestemming voor de Duitser, die eerder speelde bij VfB Stuttgart en AS Roma.

Chelsea kan echter niet gaan zitten wachten op een vertrek en is op de achtergrond druk bezig met een lijstje. De Ligt zou daar volgens Calciomercato ook op staan, al is het de vraag wat Juventus voor hem wil hebben. De ex-Ajacied kwam immers voor een bedrag van 75 miljoen euro naar Turijn en heeft daar nog een contract tot medio 2024.

De kwakkelende Italianen zullen De Ligt niet zonder slag of stoot laten gaan. Bij een vertrek van Rüdiger zal Chelsea echter ver willen gaan voor een geschikte opvolger. Het is overigens geen uitgemaakte zaak dat Rüdiger Chelsea achter zich laat. Hij wil graag verlengen in Londen, maar is niet tevreden met het huidige voorstel van zijn werkgever.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.