Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Almere City zet in op Maurice Steijn als nieuwe trainer’

Almere City hoopt Maurice Stein aan te stellen als nieuwe trainer. Hij moet Gertjan Verbeek opvolgen die onlangs werd ontslagen. Ook Hans de Koning wordt genoemd in het Yanmar Stadion.

Volgens De Telegraaf hoopt Almere snel zaken te doen in de jacht op betere resultaten in de Keuken Kampioen Divisie. De club wil graag promoveren naar de Eredivisie, maar bezet momenteel de teleurstellende achttiende plaats op het tweede podium van Nederland. Alleen TOP Oss en FC Dordrecht hebben na zeventien punten minder gepresteerd dan Almere.

Door de zwakke prestaties nam Almere afscheid van Verbeek en nu wil de club dus opnieuw een ervaren hoofdtrainer voor de groep zetten. De 48-jarige Steijn zit zonder club nadat hij afgelopen zomer opstapte bij NAC Breda. Steijn werkte eerder bij ADO Den Haag, VVV-Venlo en Al-Wahda FC. Met VVV werd hij in 2017 kampioen in de Eerste Divisie.

Ook De Koning (61) is een optie voor het bestuur va Almere. De Rotterdammer was in het betaald voetbal als trainer actief bij Fortuna Sittard, FC Dordrecht, TOP Oss, AGOVV, Helmond Sport, FC Volendam, Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk, nogmaals Volendam en VVV-Venlo. Begin dit kalenderjaar werd hij op straat gezet door de club uit Venlo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.