Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat de competitie vanaf nu serieuzer nemen’

Ajax speelt vanavond een competitieduel tegen Willem II. En de laatste weken draait het niet lekker in de Eredivisie bij de Amsterdammers. Opvallend want Europees presteren ze uitstekend.

Journalist Sjoerd Mossou vertelt in de AD Voetbalpodcast dat de ploeg van Erik ten Hag zich goed zal realiseren dat de focus op de eredivisie moet liggen. Met drie thuisduels in de eredivisie in de maand december op het programma, tegen Willem II, AZ en Fortuna Sittard, lijkt Ajax met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

Volgens Mossou moet de wedstrijd tegen de Tilburgers niet voor problemen zorgen, gekeken naar de kwaliteiten waarover de club beschikt. “Ik vermoed dat Ajax nu op het moment komt dat ze de Eredivisie wat serieuzer gaan nemen. Het lijkt me sterk dat Willem II hem wint”, aldus de sportjournalist.

Mossou wijst op de Champions League, waarbij Ajax al is geplaatst voor de volgende ronde. “Als Ajax er nu nog niet van doordrongen is dat ze nu even de blik op de Eredivisie moeten gaan krijgen, dan zou dat gek zijn. De eerstvolgende belangrijke Europese wedstrijd is pas over een paar maanden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.