Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax strijd met Borussia Dortmund om supertalent’

Ajax strijd momenteel met Borussia Dortmund om het supertalent Roony Bardghji van FC Kopenhagen. Hij is pas 16 jaar maar speelt bij de Deense club al in de basis. Volgens BT Sports heeft naast Ajax ook Borussia Dortmund serieuze interesse in de aanvaller, die dit seizoen bij zijn debuut voor het eerste ook gelijk scoorde.

Het Spaanse AS vergeleek hem daarop qua speelstijl al met Lionel Messi en repte ook over interesse van FC Barcelona en Bayern München. “Roony heeft het fantastisch gedaan”, zei trainer Jess Thorup na afloop op de clubsite over debutant Bardghji, die de 1-2 maakte tegen Aalborg.

“Hij heeft haast niets verkeerd gedaan. Op zo veel verschillende momenten liet hij zien te beschikken over de cruciale X-factor. Hij creëerde drie of vier kansen en maakte zelf een prachtig doelpunt. Het is indrukwekkend om te zien dat zijn talent zich vertaalt in slimme beslissingen en acties op het veld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.