Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Van Bronckhorst wil Xavi Simons naar Rangers halen’

Xavi Simons wordt gevolgd door het Schotse Rangers FC. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zou hem in januari naar Glasgow willen halen. Hij speelt momenteel in het tweede elftal van Paris Saint-Germain.

Simons beschikt over een aflopend contract in Parijs en is zijn opties aan het verkennen, zo meldt Diario AS. De gesprekken met Rangers zouden zelfs al zijn geopend door Simons en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Van Bronckhorst ziet in de Nederlander een groot talent en hoopt van hem ‘de hoeksteen van dit Rangers te maken’.

Van Bronckhorst wil Simons zó graag naar Schotland halen, dat Rangers overweegt om in januari een transfersom neer te leggen bij Paris Saint-Germain om de middenvelder per direct over te kunnen nemen. Daarmee wil het een aantal concurrenten in de strijd om de handtekening van Simons te slim af zijn. FC Barcelona zou ook geïnteresseerd zijn, maar het is bekend dat de Spaanse grootmacht weinig uit kan geven aan transfersommen vanwege de penibele financiële situatie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.