Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona hoopt nog altijd op Andre Onana’

FC Barcelona heeft de strijd om Andre Onana nog altijd niet opgegeven. Volgens het medium El Mundo Deportivo staat hij nog altijd op het verlanglijstje. De Catalanen willen zich tussen begin januari en eind augustus op verschillende posities versterken.

Voor komende zomer richt de clubleiding zich vooral op transfervrije spelers. Onana is daabij naar voren gekomen als ideale optie voor de positie onder de lat, al lijkt de Duitser Marc-André ter Stegen vooralsnog onomstreden.

Het is maar de vraag of de poging van FC Barcelona kansrijk is. Onana heeft een verleden in Catalonië en heeft meermaals aangegeven een hereniging wel te zien zitten, zelfs als er geen speelgarantie is. Italiaanse media weten echter zeker dat er voor volgend jaar zomer al een voorcontract is getekend bij Internazionale.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.