Voetbal4u.com

Champions League VIDEO: Samenvatting Ajax – Sporting Portugal (4-2)

Ajax heeft vanavond ook de laatste groepswedstrijd in de Champions League weten te winnen. In eigen huis werd Sporting Portugal met 4-2 verslagen. De Amsterdammers gaan als eerste in de poule door naar de knockout-fase met achttien punten uit zes wedstrijden. Een ongekende prestatie.

De Amsterdammers kwamen al snel op voorsprong door een penalty die benut werd door Sebastien Haller. Even later werd het gelijk door een goal van Sporting. Maar voor rust was het Antony die nog orde op zaken wist te stellen.

Na rust waren het David Neres en Steven Berghuis die scoorde voor Ajax. Sporting wist nog wel de 4-2 te maken maar het kon het tij niet verder keren. Kijk hieronder naar de beelden…..Laat een reactie achter

Your email address will not be published.