Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax meldt zich officieel bij Tottenham voor Steven Bergwijn

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Volgens Voetbal International en de Telegraaf heeft Ajax zich gemeldt bij Tottemham Hotspur om de transfer van Steven Bergwijn richting Amsterdam te bespreken.

“Ajax heeft de interesse in Steven Bergwijn (24) officieel kenbaar gemaakt bij Tottenham Hotspur”, meldt De Telegraaf op woensdagochtend. “Dat melden bronnen rondom de Londense club. Marc Overmars wil de international, die voor Oranje een belangrijke goal scoorde in het WK-kwalificatieduel met Noorwegen, in de winterstop aan de selectie toevoegen.” Een verkoop van David Neres zou dat een stukje makkelijker maken, aldus het dagblad.

De krant vervolgt: “Ook voordat hij zijn transfer naar de Spurs maakte, stond hij al hoog op het Amsterdamse verlanglijstje. Een verkoop aan de concurrent was voor PSV echter onbespreekbaar. Naast Bergwijn heeft Ajax zijn zinnen ook op (de terugkeer van) Brian Brobbey gezet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *