Voetbal4u.com

ESPN gaat bekerwedstrijd Ajax – Barendrecht tóch live uitzenden

ESPN zal de bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht toch live gaan uitzenden. Dit heeft de club vandaag bekendgemaakt. In totaal zullen er veertien van de zestien te spelen wedstrijden worden uitgezonden door de zender.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat ‘slechts’ zes wedstrijden live uitgezonden zouden worden. ESPN schrijft dat de extra uitzendingen totstandgekomen zijn met medewerking van gemeentes, clubs en de KNVB.

Voor onder meer supporters van Ajax is het goed nieuws dat er meer wedstrijden live op ESPN te zien zullen zijn. Het bekerduel met Barendrecht zou namelijk aanvankelijk niet worden uitgezonden. Het is alleen nog onzeker of Harkemase Boys – RKC Waalwijk en Excelsior – FC Groningen live uitgezonden zullen worden. ESPN meldt dat dit nog wordt onderzocht.

Doordat meer wedstrijden op televisie te volgen zullen zijn, heeft een aantal wedstrijden een nieuw aanvangstijdstip gekregen. Zo zal er bijvoorbeeld bij enkele duels al om 18.00 uur worden afgetrapt om bij een eventuele verlenging en strafschoppen geen overlap met latere wedstrijden te krijgen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *