Voetbal4u.com

Jupiler League Hekel aan Noa Lang: ‘Ik kan hem niet uitstaan’

Radja Nainggolan speelt dit seizoen voor Royal Antwerp. Hij kan in de competitie van veel spelers genieten maar van Noa Lang. De middenvelder kan hem namelijk niet uitstaan. Dit zegt hij in een gesprek met Het Nieuwsblad.

De Belgische international vindt dat Lang voldoende kwaliteiten heeft, maar is van andere zaken minder fan. “Puur qua kwaliteit vind ik hem een van de betere spelers”, stelt hij. “Ik zeg het: hij heeft die flits, kan een actie maken. Maar hoe goed hij ook mag zijn, ik kan hem niet uitstaan. Altijd maar gesticuleren met z’n handen en protesteren.”

De middenvelder wijst daarbij onder meer naar twee weken geleden, toen Lang zijn vinger voor zijn mond deed na een treffer. “Iedereen de mond snoeren nadat hij vijf matchen onzichtbaar was. Dat zijn dingen waar ik niet mee kan leven. Mocht hij de voetjes op de grond houden, hij zou nog twee keer zo goed zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.