Voetbal4u.com

Engeland Jurgen Klopp is een fan van Danjuma en hoopt op transfer

Liverpool-trainer Jurgen Klopp is een grote bewonderaar van Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld. Hij hoopt dat de vleugelaanvaller dan ook naar Anfield te halen. Met dat nieuws pakt La Gazzetta dello Sport woensdag uit.

Klopp zou Danjuma graag verwelkomen in Liverpool. Mané en Salah reizen in het nieuwe jaar af naar de Afrika Cup met respectievelijk Senegal en Egypte, waardoor de Duitse manager met weinig aanvallende opties overblijft op Anfield. Het is daarnaast nog maar de vraag of Salah bij gaat tekenen. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2023 en wil een verbeterd contract óf een transfer, zo meldt Fabrizio Romano.

Danjuma maakte afgelopen zomer de overstap van AFC Bournemouth naar Villarreal. De aanvaller werd met 23,5 miljoen euro de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van El Submarino Amarillo. Danjuma maakt zijn prijskaartje echter helemaal waar: hij was in zeventien Primera División-wedstrijden zeven maal trefzeker. Daarnaast gaf hij drie assists. In de Champions League maakte hij doelpunten tegen Atalanta Bergamo en Young Boys, terwijl hij tegen Manchester United een assist gaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.