Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil toeslaan bij Bayern Munchen voor deze speler’

Ajax heeft de Turkse jeugdinternational Kenan Yildiz in het vizier. Dit weet het medium TuttoMercatoWeb te melden. Hij staat te boek als een toptalent en speelt voor Bayern Munchen.

De zestienjarige middenvelder heeft in Zuid-Duitsland nog een verbintenis tot de zomer van 2022. Vanaf januari mag hij zodoende onderhandelen met geïnteresseerde clubs. Ajax zou daar graag gebruik van willen maken, al is naar verluidt ook Serie A-gigant Juventus in de race voor zijn handtekening.

De Duitse Turk geldt als een groot talent in de academie van Bayern München. Zo maakte Yildiz al zijn opwachting in de UEFA Youth League-duels van de Duitse topclub. Het Italiaanse medium vergelijkt de middenvelder met de jonge Kai Havertz, die tegenwoordig voor Bayern München speelt.

Overigens zou Yildiz ook nog altijd kunnen besluiten om zijn verbintenis in München te verlengen. Het medium noemt die optie eveneens, maar Ajax en Juventus zouden het Bayern dus knap lastig willen maken. Dankzij zijn dubbele nationaliteit is hij bovendien goed haalbaar binnen de kaders van het transferreglement.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.