Voetbal4u.com

Eredivisie PSV’er Dante Rigo traint momenteel mee met Sparta

Dante Rigo traint momenteel mee met Sparta. De 22-jarige middenvelder heeft bij PSV geen perspectief meer en hoopt in Rotterdam een contract te verdienen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Rigo valt in Eindhoven buiten de boot en maakte geen enkele minuut dit seizoen. Hij traint mee met Jong PSV, maar mag door zijn leeftijd van 22 jaar geen duels spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor is hij drie weken te laat geboren.

De voormalig jeugdinternational gold lange tijd als een groot talent in de PSV-opleiding, maar kon nooit echt doorstoten. In totaal speelde hij zeven Eredivisie-duels in de hoofdmacht, verdeeld over meerdere jaren. Twee verhuurperiodes aan Sparta en ADO Den Haag zorgden er niet voor dat Rigo zich zo ontwikkelde, dat hij mee kon met de eerste selectie.

Vorig seizoen werd zijn uitleenperiode aan ADO al na een half jaar afgebroken, omdat hij ook in de Hofstad buiten de ploeg was gevallen. Rigo beschikt over een aflopend contract in Eindhoven. In Rotterdam-West mag hij proberen zijn carrière nieuw leven in te blazen. Sparta is naarstig op zoek naar een kwaliteitsinjectie van de selectie. Momenteel staat de ploeg van Henk Fraser slechts zestiende.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.