Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech kan Barcelona-transfer vergeten’

Hakim Ziyech was onder Ronald Koeman in beeld bij FC Barcelona maar de nieuwe trainer Xavi heeft hem niet op zijn lijstje gezet als versterking voor de ploeg. Maar wel drie van zijn ploeggenoten. Dit weet El Mundo Deportivo te melden.

In eerste instantie moet Christian Pulisic de flanken van Barcelona van een extra paar vlugge benen voorzien. De 23-jarige Amerikaans international heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel (inter)nationale ervaring en dat komt de Barcelona-aanval, waar doorgeschoven jeugdspelers zoals Ansu Fati en Gavi veel kansen krijgen, goed uit.

Dat FC Barcelona in een eerder stadium ook interesse zou hebben in Hakim Ziyech is volgens Mundo Deportivo dus niet waar. Het dagblad noemt Ziyech als belangrijkste concurrent voor Pulisic en dus één van de redenen dat de Amerikaan een overstap naar Camp Nou zou overwegen. De 23-jarige winger is niet de enige Chelsea-speler die in verband wordt gebracht met FC Barcelona: ook Cesar Azpiliqueta zou mogen dromen van een dienstverband bij FC Barcelona.

De ervaren Spanjaard heeft een aflopend contract en kan daardoor in janauri al een voorcontract tekenen bij de Catalanen. Hetzelfde geldt voor centrale verdediger Antonio Rudiger: De 28-jarige Duitse centrale verdediger zou daarom samen met zijn Spaanse teamgenoot in de zomer een transfervrije overstap naar Catalonië kunnen maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.