Voetbal4u.com

‘Dirk Kuyt probeerde me terug naar Feyenoord te halen’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Dirk Kuyt keerde jaren geleden terug naar Feyenoord en werd prompt kampioen. Waar hij wel voor een terugkeer koos deed Solomon Kalou dat niet. Er werd wel geflirt, maar het kwam niet tot een deal…

In een interview met Voetbal International onthult Kalou vandaag: “In mijn laatste jaar bij Hertha heeft Dirk nog geprobeerd me terug naar Feyenoord te halen. Het was het seizoen voor de corona-uitbraak. Dirk werkte in die tijd samen met de technisch directeur van Feyenoord.”

Volgens de Ivoriaan was er gewoonweg te weinig tijd om zijn terugkeer naar Nederland rond te maken: “Het was allemaal erg last minute, waardoor het uiteindelijk niet doorging. Er was te weinig tijd om het écht te laten gebeuren.”

Kalou is momenteel transfervrij en staat nog wel open voor een nieuwe club, maar heeft zich in de tussentijd ‘omgeschoold’ tot kippenboer: “Ik heb een enorme boerderij waar zeshonderdduizend kippen per week worden geboren. We verkopen onze eieren en kuikens weer aan andere kleine boerderijen in Ivoorkust.”

Hij geniet met volle teugen van zijn nieuwe leven: “Ik heb er ontzettend veel passie voor. Als voetballer zit je in een bubbel en denk je dat de hele wereld om voetbal draait. Als een voetballer stopt, gaat hij vaak over voetbal praten op tv of wordt hij trainer. Ik dacht als speler ook dat ik altijd in die bubbel zou blijven. Voetbal is een deel van mij en het zal me nooit helemaal verlaten. Het is mijn basis en ik kan er altijd nog op terugvallen, maar voor nu vind ik het fantastisch allerlei verschillende dingen te ontdekken. Ik wil verder groeien met al onze bedrijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *