Voetbal4u.com

Champions League Benfica is klaar voor Ajax: ‘We zijn zeker niet kansloos’

Benfica beseft dat het een lastige klus gaat worden om Ajax uit te schakelen in de Champions League maar kansloos achten ze zichzelf niet.

De Amsterdammers oogsten dit seizoen veel respect in Europa door alle poulewedstrijden winnend af te sluiten. In een groep met Sporting Portugal, Borussia Dortmund en Besiktas haalde het 18 punten binnen, waarmee het zich als poulewinnaar verzekerde van de volgende ronde. De verwachtingen zijn na de winterstop dan ook hooggespannen.

Jorge Jesus, hoofdtrainer van Benfica, heeft alle vertrouwen in zijn ploeg. “Ze hebben negen doelpunten gemaakt en dat laat zien dat ze aanvallend erg sterk zijn”, reageert hij in gesprek met PortuGOAL. “Het is in ieder geval goed voor mij en Benfica dat we bij de laatste zestien zitten. Wij accepteren deze loting en zijn klaar om te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.