Voetbal4u.com

Frankrijk ‘PSG doet ultieme poging om Mbappé te behouden’

Paris Saint-Germain hoopt nog altijd dat Kylian Mbappé zijn aflopende contract gaat verlengen. Zoals het er nu uitziet loopt hij aan het eind van de zomer gratis weg bij de Franse topclub om zijn geluk elders te beproeven. Daarom zouden beide partijen toch weer met elkaar om de tafel zitten om te praten over een contractverlenging.

Dat meldt L’Équipe. De aanvaller staat er bij alle topclubs goed op, vooral door zijn transfervrije status aankomende zomer. Waar zijn toekomst ligt, leek al lange tijd geen vraag meer te zijn. Real Madrid wilde afgelopen transferperiode al tweehonderd miljoen betalen voor de Fransman, maar dat bedrag wees PSG zonder blikken of blozen af. Dat terwijl hij destijds nog maar een jaar onder contract stond in de hoofdstad van Frankrijk.

Mbappé heeft al herhaaldelijk uitgesproken dat Real zijn droomclub is. Daarom zijn de komende Champions League-duels pikant voor de aanvaller. PSG neemt het dan namelijk op tegen de Spaanse topclub. Voordat die duels achter de rug zijn, wil hij zijn handtekening niet zetten onder een contract, maar de Spaanse media weten dat hij zijn ‘ja-woord’ al gegeven heeft aan het bestuur van de Koninklijke. Desondanks wil zijn huidige werkgever nog één poging doen om hem binnenboord te houden, zodat het droomtrio met Lionel Messi en Neymar nog even behouden blijft.

Overigens zou in Frankrijk ook al gekeken worden naar een mogelijke opvolger van het toptalent, dat in 2017 voor honderdtachtig miljoen euro overkwam van AS Monaco. RMC Sport weet dat in Parijs met veel interesse wordt gekeken naar Karim Adeyemi, die dit seizoen furore maakt bij Red Bull Salzburg. De kans dat hij komt lijkt echter klein, aangezien hij al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Borussia Dortmund.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.