Voetbal4u.com

Eredivisie Analist Johan Derksen ‘kotst’ na race Max Verstappen

Max Verstappen zette zondag een absolute topprestatie neer door wereldkampioen te worden in de Formule 1. Analist Johan Derksen keek naar de samenvating op de NOS en ergerde zich vreselijk.

Bij Veronica Inside vertelt ‘De Snor’: “Dan stoor ik me meteen aan volgepakte tribunes met ‘Oranje-supporters’. Hoezo corona? En dan komen al die kwijlebabbels, die bekende Nederlanders, langs, die die jongen dan ook nog lastig gaan vallen. Want die vinden zich plotseling héél belangrijk.”

Derksen doelt onder meer op Gordon, Ali B en Barbera Barend. “Weet je wat het gênante is? Die weten allemaal dat ze gefilmd worden.” Presentator Wilfred Genee: “Nee, dat doen ze zelf!” Derksen: “Het is één grote act. Het is misselijkmakend.” Tafelgast René van der Gijp: “Dat is deze tijd, ik zie niet anders dan mensen die zichzelf de hele dag filmen… Het is maar net waar je zin in hebt.”

Wim Kieft haakt in: “Ik zag heel veel bekende Nederlanders, ook die Kluivert en die Seedorf. Buiten dat je het heel erg leuk vindt om daarheen te gaan, dat kan ik allemaal wel begrijpen… Maar ik zou dan even een interviewtje overslaan. Lekker belangrijk wat ik ervan vind.”

Ali B kwam Verstappen tegen en bracht hem een soort… ode. Gênant, aldus Kieft. Daar is Derksen het roerend mee eens: “Mag ik even braken?” Kieft: “Ik vind het zo gênant voor die Max Verstappen…” Derksen: “Die arme ziel gedraagt zich fatsoenlijk, maar denkt: hou eens op met dat geouwehoer!” Van der Gijp heeft het laatste woord: “Dit moet je niet doen. Dit heeft geen zin. Je kunt hem hoogstens feliciteren, maar als je hem niet kent moet je zelfs dat niet doen. Laat zo’n jongen met rust.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.