Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech staat voor winterse transfer naar Borussia Dortmund’

Hakim Ziyech zit momenteel niet op zijn plek bij Chelsea. En daarom zou jij inzetten op een winters vertrek. Borussia Dortmund heeft de beste papieren om hem over te nemen.

Ziyech is bezig aan zijn tweede seizoen in Londen. De voormalig Ajax-uitblinker heeft sindsdien geen vaste basisplaats afgedwongen op Stamford Bridge en dat zou tot grote onvrede leiden. Om die reden heeft hij in januari wel trek in een overstap naar een andere club.

BILD linkt Ziyech opnieuw aan Borussia Dortmund. Het Duitse medium weet dat de Bundesliga-club wil toeslaan tijdens de winter en het ligt voor de hand dat het gaat om een huurconstructie. Chelsea heeft nog geen definitief standpunt ingenomen over diens toekomst.

Volgens eerdere berichtgeving is ook FC Barcelona serieus in de markt voor Ziyech. Ook een terugkeer bij Ajax werd onlangs ter sprake gebracht, gesteund door vleiende woorden van de speler zelf. Dat lijkt deze winter echter nog onwaarschijnlijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.