Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax grijpt mis, Spurs wil Bergwijn niet laten gaan’

Tottenham Hotspur wil Steven Bergwijn deze winter niet laten gaan. En dit betekend slecht nieuws voor Ajax. De Amsterdammers hadden hem graag naar Amsterdam willen halen. Dat weet Sky Sports te melden.

Het medium heeft vernomen dat Bergwijn ‘heel goed heeft getraind’ en momenteel volgens Conte in ‘een van de beste vorm van zijn carrière verkeert’. Dat zou duidelijk zijn geworden tijdens de 2-1 zege op West Ham United in de kwarfinale van de League Cup, toen hij een doelpunt maakte en assist gaf. De Italiaanse manager was onder de indruk en wil Bergwijn derhalve houden.

Dat is slecht nieuws voor Ajax, dat meermaals concrete interesse heeft getoond in de buitenspeler. Ook Sevilla zou de voormalig PSV’er graag willen inlijven in de winter, terwijl er vanuit Duitsland en Frankrijk ook sluimerende belangstelling zou zijn geweest. In het verleden gaf Conte de voorkeur aan Heung-Min Son en Lucas Moura achter Harry Kane, maar daarin kan weleens verandering komen.

Dat er in de afgelopen periode veel spelers ontbraken vanwege corona bij Tottenham, gaf Conte de tijd meer met Bergwijn te werken en daarin heeft hij het vertrouwen vooralsnog beloond. Over alle competities kwam de aanvaller dit seizoen tot twaalf officiële optredens, waarin hij tweemaal scoorde en één assist gaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.