Voetbal4u.com

‘Ajax toont interesse in 26-jarige Schot Jack Hendry’

Ajax is geinteresseerd in de 26-jarige Jack Hendry. De 26-jarige Schot maakt momenteel furore in de verdediging van het Belgische Club Brugge. Hij begon de jaargang nog bij KV Oostende, maar Club haalde hem nog voor de transferdeadline op voor 4,5 miljoen euro.

Daar doet hij het nu zo goed dat er heel wat buitenlandse interesse is. Volgens de berichtgeving dingen ook Newcastle United, Burnley en Sevilla naar de handtekening van de 12-voudig international. Hendry kende tot dusver een wat aparte loopbaan met veel verschillende clubs. Na Patrick Thistle wilde het in Engeland bij Wigan Athletic, Shrewbury Town en Milton Keynes Dons ook nergens echt lukken. Via Dundee kwam hij terecht bij Celtic, maar Hendry kwam daar weinig aan de bak. Na een kortstondig Australisch avontuur toog de stopper België.

Wat de plannen van Ajax met Hendry zijn, is niet helemaal duidelijk. Het vaste centrale duo wordt momenteel gevormd door Lisandro Martínez en Jurriën Timber, met Perr Schuurs en ook Daley Blind achter de hand. Hendry beschikt in Brugge over een verbintenis tot medio 2024 en zou rond de vijf miljoen euro waard zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *