Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drama dreigt voor Marcos Senesi bij Feyenoord’

Feyenoord wist gisteren op bezoek bij Heerenveen met 0-3 te winnen met Lutsharel Geertruida als uitblinker in het centrum van de verdediging. Hij verving de geblesseerde Gernot Trauner. Maar in het restant van dit seizoen zou hij best wel eens de andere mandekker, Marcos Senesi, uit de ploeg kunnen gaan spelen.

“Zijn snelheid is heel erg lekker”, zei Pierre van Hooijdonk na afloop over Geertruida. “Fysiek is hij in orde: hij heeft duelkracht. En aan de bal kan hij gewoon voetballen. Ik vond hem echt heel erg goed spelen. Mede door hem is Feyenoord ook niet echt in de problemen gekomen.”

“Senesi en Trauner zijn niet zo snel. We hebben vaak gehoord dat Feyenoord niet op de middenlijn kan voetballen, want dan hebben ze veel ruimte in de rug. Maar als je snelheid hebt kun je makkelijk op de middenlijn spelen”, aldus Pi-Air.

Arnold Bruggink vindt Geertruida ‘een echte Arne Slot-verdediger’. “Hij is eigenlijk een basisspeler die op de bank zit, omdat Trauner is gekomen, en die heel veel vertrouwen heeft gekregen.” Een drama dreigt dus voor Senesi. “Ik heb de indruk dat hij Senesi eruit gaat spelen. Maar Senesi moet worden verkocht, tenminste dat gevoel heb ik heel sterk. Geertruida zal daardoor misschien nog even moeten wachten, maar die kun je bijna niet meer op de bank houden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.