Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sydney van Hooijdonk onderweg naar SC Heerenveen’

Sydney van Hooijdonk verruilde afgelopen zomer NAC Breda voor een Italiaans avontuur bij Bologna. Maar veel aan spelen komt de spits niet toe. Nu lijkt hij op huurbasis op de weg terug naar SC Heerenveen.

De Friezen zouden Van Hooijdonk in de winterstop op willen pikken als extra concurrent voor Henk Veerman, die al wekenlang weinig meer klaar weet te spelen in het Abe Lenstra Stadion. Een tijd lang was de Volendammer zelfs zijn basisplaats kwijt onder coach Johnny Jansen.

Dit seizoen staat Van Hooijdonk pas op elf speelminuten in de Serie A, telkens als invaller. Directeur Ferry de Haan bevestigde in de Leeuwarder Courant dat de zoon van oud-international Pierre op het verlanglijstje staat. “Wij volgen hem, al hebben we niet dagelijks contact.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.