Voetbal4u.com

Engeland Antonio Conte geeft Ajax weinig hoop met uitspraken

Het ziet er niet naar uit dat Ajax de tweede seizoenshelft kan beschikken over Spurs-aanvaller Steven Bergwijn. Bij Ajax wacht men al wekenlang op een officiële reactie van Tottenham Hotspur, maar de uitspraken van manager Antonio Conte lijken niet hoopgevend.

Bergwijn leek op een dood spoor te zitten bij Tottenham. Een Ajax-rentree of een overstap naar een andere club leek nabij, maar volgens Conte is de situatie aan het draaien. “Met Son, Kane en Moura hebben we drie belangrijke spitsen tot onze beschikking, maar Steven Bergwijn maakt ook elke dag een groei door. Hij laat zien dat hij een goede optie kan zijn.”

Daar voegt Conte aan toe: “Het is heel belangrijk om de verstandhouding voorin te verbeteren om het maximale eruit te halen. We weten allemaal dat zij uitstekend kunnen afronden en daarom moeten we de huidige situatie benutten. Ik ben blij dat ik drie, vier spelers voorin heb lopen die niet alleen zeer betrokken zijn in aanvallend opzicht, maar bovenal defensief. Dat bewijst dat we een team zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.