Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan David Neres voor vijftien miljoen kwijt aan Shakthar’

David Neres heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Oekrainse Shakthar Donetsk. Dit weet het medium Goal te melden. Ze zouden vijftien miljoen euro aan Ajax willen betalen voor de vleugelflitser.

Ajax zou met ‘nee’ hebben gereageerd op een eerste bod, maar het is de verwachting dat de club uit Oekraïne snel terugkeert met een aanbieding van circa vijftien miljoen euro. Factoren als bonussen en een doorverkooppercentage kunnen hierbij een rol gaan spelen.

Ajax en Shakhtar zouden al enkele weken met elkaar in gesprek zijn. Naar verluidt zit er inmiddels beweging in de overstap van Neres. Shakhtar zag onlangs de Brazilianen Dentinho en Marlos vertrekken, maar met de Ajax-aanvaller komt er dus mogelijk een Zuid-Amerikaan voor terug.

Neres had Ajax afgelopen zomer al mogen verlaten, maar op dat moment kon of wilde geen enkele club voldoen aan de eisen van beide partijen. Zijn management liet onlangs weten dat de club géén voorkeur heeft voor een wintertransfer, tenzij er een goed bod op tafel komt. Mogelijk voldoet Shakhtar daar met vijftien miljoen aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.