Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-spits staat voor overstap naar NAC Breda’

NAC Breda zou Feyenoord-spits Naoufal Bannis deze winter willen gaan inlijven. Hier maakt het fanzine De Rat de melding van. Door de lange absentie van Mario Bilate is NAC op zoek naar een nieuwe spits.

Trainer Edwin de Graaf liet eerder weten aan BN/DeStem: “Alleen, ik wil wel een spits die er gelijk staat. Ik heb niet iemand nodig die drie maanden moet opwarmen om fit te worden. Jongens die weinig spelen, maar wel minuten hebben gemaakt. En hij moet iets hebben wat wij niet hebben.”

De Rat heeft vernomen dat de technische leiding van NAC daarbij is uitgekomen bij Feyenoord. “Een speler die aan bovengenoemd profiel voldoet, is Naoufal Bannis. In dit geval zal uiteraard sprake zijn van huur”, zo schrijft de supporterswebsite.

Bannis werd vorig seizoen al uitgeleend aan FC Dordrecht, waar hij vijf goals en drie assists leverde in zeventien duels. Dit seizoen maakte hij vooral zijn minuten in de Onder 21-ploeg van Feyenoord. Wel liet trainer Arne Slot hem af en toe meedraaien, vooral in de rol vanWi invaller.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.