Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus neemt Ousmane Dembele gratis over van Barcelona’

Juventus maakt een goede kans om Ousmane Dembele deze zomer transfervrij over te nemen van FC Barcelona. Het Italiaanse Diario Sport meldt namelijk dat de club een principeakkoord heeft bereikt met het management van de speler.

De onderhandelingen tussen Dembélé en FC Barcelona over een nieuw contract werden deze week afgebroken doordat beide partijen er niet uitkwamen. Het contract van Dembélé loopt nog tot komende zomer, waardoor hij dan transfervrij is.

Officieel mogen de partijen nog niet onderhandelen, waardoor er nog geen voorcontract is getekend. Het blijft daardoor nog even bij een principeakkoord, maar vanaf 1 januari is dat wel toegestaan en wordt een officieel akkoord snel verwacht. De Fransman staat volgens Mundo Deportivo ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Barcelona betaalde ooit 135 miljoen euro voor Dembélé, waardoor hij nu zeer gewild is. Het ooit zo grote talent van Borussia Dortmund kon het in Spanje echter niet waarmaken en kijkt dus uit naar een andere club. Dembélé was voor Barcelona dertig keer trefzeker in 127 wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.