Voetbal4u.com

Duitsland ‘Mark Diemers op huurbasis naar Hannover 96’

Mark Diemers staat op het punt om Feyenoord op huurbasis te verlaten voor een Duits avontuur bij Hannover 96. Zaakwaarnemer Tim Vrouwe meldt aan Feyenoord-fansite 1908.nl dat de huurtransfer in de afrondende fase zit.

Het gaat om een uitleenbeurt zonder optie tot koop. Ondanks dat Diemers bij Feyenoord weinig aan de bak komt, stonden de Rotterdammers in eerste instantie niet te springen om mee te werken. Bij het wegvallen van andere middenvelders komt de Leeuwarder in aanmerking voor speelminuten.

De 28-jarige Diemers kwam in de zomer van 2020 over van Fortuna Sittard voor 1,2 miljoen euro. In zijn eerste seizoen maakte hij minuten in liefst 38 officiële wedstrijden, waarvan vele als basisspeler. Dit seizoen liep de spelverdeler al vroeg een blessure op. Vervolgens kwam hij tot drie invalbeurten en een hele wedstrijd tegen Maccabi Haifa in de Conference League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.