Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Cristiano Ronaldo voert crisisgesprek over situatie bij United’

Cristiano Ronaldo is onlangs in gesprek gegaan met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes om de situatie rondom Manchester United te bespreken. Dit weet The Sun te melden. De Portugese superster is niet blij met de sportieve malaise bij de club.

Ronaldo keerde afgelopen zomer met veel bombarie terug naar Manchester United, de club waar hij zijn doorbraak in het topvoetbal kende. De aanvaller hoopt in zijn tweede Engelse tijdperk meer trofeeën aan zijn al uitpuilende prijzenkast te kunnen toevoegen, maar dat zal dit seizoen een lastig verhaal worden.

Halverwege het seizoen staat Manchester United slechts zevende in de Premier League. Het winnen van de landstitel lijkt zodoende niet meer tot de mogelijkheden te behoren. De club is nog wel actief in de Champions League, maar is niet een van de topfavorieten voor de eindzege.

Het frustreert Ronaldo dat de resultaten flink tegenvallen. De trainerswissel is ook niet uitgepakt zoals de Portugees had gehoopt. Ronaldo zou niet te spreken zijn over de tactieken en speelstijl van Ralf Rangnick, de opvolger van Ole Gunnar Solskjaer.

“Cristiano maakt zich grote zorgen over wat er bij United gebeurt. Het team krijgt veel kritiek en hij weet dat hij als een van de leiders wordt beschouwd Er zijn nogal wat problemen. Cristiano voelt de druk en is erg gestrest door de situatie”, laat een anonieme bron aan de boulevardkrant weten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.