Voetbal4u.com

Eredivisie ‘SC Heerenveen wil Thom Haye halen van NAC Breda’

Thom Haye mag zich in de belangstelling heugen van NAC Breda. Eerder legde Heerenveen al de transfervrije Anas Tahiri vast, maar daar blijft het mogelijk niet bij.

Technisch directeur Ferry de Haan blijft zoeken naar versterkingen voor de korte en lange termijn, meldt Voetbal International. Daarbij is het oog ook gevallen op Haye. De 26-jarige middenvelder heeft al ervaring op Eredivisie-niveau en wordt gezien als een ‘potentiële directe versterking’.

Haye ligt nog tot medio 2023 vast bij NAC Breda, maar hij staat open voor een stap hogerop. “Ik denk dat ik bij veel ploegen in de Eredivisie een meerwaarde kan zijn. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben”, zei hij zaterdag tegen ESPN over een mogelijke transfer in januari. De oud-speler van AZ, Willem II, Lecce en ADO Den Haag heeft volgens VI wel meerdere ijzers in het vuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.