Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Newcastle United wil Feyenoord-transferrecord breken’

Feyenoord kan een behoorlijke klapper gaan maken. Newcastle United heeft namelijk interesse in mandekker Marcos Senesi. Dit weet de journalist Pete O’Rourke te melden. De Rotterdammers willen twintig miljoen euro voor hem hebben.

Betaalt Newcastle dat bedrag, dan wordt Senesi de duurste Feyenoorder aller tijden. Het transferrecord van de Eredivisie-topclub staat nu immers nog op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 (een heel ander tijdperk dus) voor achttien miljoen euro naar het Anfield Road van Liverpool vertrok.

Zoals bekend kan men het geld in De Kuip goed gebruiken, en bovendien heeft oefenmeester Arne Slot Lutsharel Geertruida nog achter de hand. Het is dus bepaald geen gegeven dat er géén deal komt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.