Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Fenerbahce wil Danilo overnemen van Ajax’

De Turkse club Fenerbahce heeft een oogje op Ajax-spits Danilo. Hij maakte midweeks vier doelpunten in het gewonnen bekerduel tegen Excelsior Maassluis. Volgens Turkse media zal er ‘een kleine transfersom’ geboden worden om de spits uit zijn Ajax-lijden te verlossen.

Danilo maakte vorig seizoen vooral in de eerste seizoenshelft veel indruk als huurspeler van FC Twente. Na het vertrek van Brobbey aan het begin van dit seizoen kreeg de Braziliaan de kans als tweede spits van de Amsterdammers, maar kon de verwachtingen dus niet waarmaken – anders was Brobbey immers niet gehaald.

Op het moment dat Ajax nog een transfersom wil overhouden aan de Braziliaan, die voor twee miljoen euro werd overgenomen van Santos, zal het de komende week nog zaken moeten doen met Fenerbahçe. De spits is vrij om met de Turkse topper in gesprek te gaan voor een contract dat begin volgend seizoen ingaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.