Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax opent gesprekken met Barcelona na aandringen Tagliafico’

Ajax gaat met Barcelona in gesprek over een transfer van Nicolas Tagliafico. De Catalanen willen hem huren terwijl Ajax daar niets voor voelt. De Amsterdammers willen hem alleen verkopen. De Argentijn heeft Ajax te kennen gegeven dat hij echt wil vertrekken.

Ajax leek eerst niet happig op een vertrek van Tagliafico in januari, maar na aandringen van de speler is er volgens Mundo Deportivo toch een opening ontstaan. De onderhandelingen tussen de clubs zijn nog altijd in volle gang.

Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf vertelde vorige week al dat Tagliafico boos is omdat hij bij Ajax zijn basisplaats is kwijtgeraakt. Tussen speler en club bestaan afspraken dat er mee wordt gedacht wanneer er een mooie club voorbij komt. Eerder waren SSC Napoli en Olympique Marseille in Tagliafico geïnteresseerd.

Tagliafico heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. De club nam hem in januari 2018 voor vier miljoen euro over van Independiente.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.