Voetbal4u.com

Eredivisie BEET! ‘Feyenoord versterkt zich met Jorrit Hendrix’

Feyenoord gaat zich zo goed als zeker versterken met Jorrit Hendrix. De voormalige PSV’er komt op huurbasis over van Spartak Moskou. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“Feyenoord twijfelt niet meer over de komst van Jorrit Hendrix”, schrijft het AD dinsdag. “De 26-jarige middenvelder verblijft nu nog met zijn club Spartak Moskou in Dubai, maar de planning is dat hij zich nog deze week in Rotterdam meldt om officieel te tekenen bij de nummer drie van de Eredivisie.”

Feyenoord huurt Hendrix voor de rest van het seizoen van Spartak Moskou. Ook is er sprake van een optie tot koop. In De Kuip moet de voormalig PSV’er de concurrentiestrijd voor het middenveld vergroten. Tevens kan Hendrix in geval van nood uit de voeten in de laatste linie.

Al enige tijd was Feyenoord op zoek naar een nieuwe middenvelder. Joey Veerman van sc Heerenveen was hiervoor in beeld, maar hij gaf zijn jawoord aan PSV. Riechedly Bazoer van Vitesse en Tonny Vilhena van FK Krasnodar (inmiddels Espanyol) waren in beeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.