Voetbal4u.com

‘Feyenoord staat voor zeer verrassende lastminute-deal’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De kans is aanwezig dat Amad Diallo alsnog tijdelijk de overstap zal gaan maken naar Feyenoord. Manchester United zoekt namelijk een tidjelijk onderkomen voor de vleugelaanvaller. Met dit nieuws pakt de regionale krant Manchester Evening News uit.

De Rotterdammers waren in de zomer al heel erg dicht bij de komst van de Ivoriaanse vleugelflitser, maar toen ging het op het allerlaatste moment mis: op de training bij The Red Devils raakte Diallo dusdanig geblesseerd dat er een streep door de deal werd gezet.

Technisch directeur Frank Arnesen reageerde bedroefd: “Hij is geblesseerd geraakt, het gaat niet door. Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is.” De Deen schakelde echter snel door en pikte Reiss Nelson op bij Arsenal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *