Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax laat Tagliafico niet naar Barcelona gaan’

Ajax wil Nicolas Tagliafico niet tussentijds naar FC Barcelona laten gaan. Hier maakt het medium El Mundo Deportivo melding van. Hij lijkt hiermee een droomtransfer te kunnen vergeten.

Tagliafico wil niets liever dan Ajax deze winter verruilen voor Barcelona. De linksback weet dat hij als 29-jarige niet meer zoveel grote aanbiedingen tegemoet kan zien. Bovendien is hij zijn basisplaats in Amsterdam afgelopen zomer verloren, waardoor hij heeft aangedrongen op een vertrek. Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf onthulde onlangs zelfs dat hij ‘boos’ is.

Mundo Deportivo schrijft echter dat Ajax niet wijkt. De clubleiding gunt de loyale Argentijn zijn toptransfer, maar het huidige voorstel van FC Barcelona is als onvoldoende betiteld. De Catalanen willen hem huren en dat terwijl de koploper van de Eredivisie alleen per direct wil cashen. Ook het idee om Alejandro Baldé in de deal te betrekken zou zijn afgewimpeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.