Voetbal4u.com

‘Barcelona en Juventus melden zich voor Pierre-Emerick Aubameyang’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

FC Barcelona en Juventus hebben zich bij Arsenal gemeld voor topspits Pierre-Emerick Aubameyang. Dit weet het Engelse medium The Athletic te melden. De onderhandelingen zullen vooral gericht zijn op het torenhoge salaris van de 32-jarige spits, die liefst 420.000 euro per week opstrijkt bij Arsenal.

Voor Barcelona zal het megasalaris van Aubameyang waarschijnlijk het grootste struikelblok vormen. De mogelijkheden van de Catalanen zijn als bekend gelimiteerd door de salarislimiet die door LaLiga is opgelegd. Barça moest al de nodige kunstgrepen uithalen om Ferran Torres en Dani Alves in te kunnen schrijven en kan waarschijnlijk slechts een deel van het salaris van Aubameyang bekostigen. Dat maakt het voor Arsenal minder interessant om in zee te gaan met los Azulgranas.

Álvaro Morata zou een sleutelrol kunnen spelen in het mogelijke vertrek van Aubameyang bij Arsenal. Morata, door Juventus gehuurd van Atlético Madrid, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona. De transfer is gecompliceerd, omdat Atlético niet happig is om mee te werken aan een overgang van Morata naar een binnenlandse concurrent. Als de transfer er wél komt, dan kan Aubameyang bij Juventus de directe opvolger worden van Morata.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *