Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax kiest voor plan-b en schakelt door naar Luiz Henrique’

Ajax heeft ene poging gewaagd om de Braziliaan Giovanni naar Amsterdam te halen maar zijn club vroeg een te hoge transfersom. Nu schakelen de Amsterdammers door naar een andere Braziliaan. Namelijk Luiz Henrique die speelt voor Fluminense.

Volgens journalist Bruno Andrade van UOL Esporte en CNN Portugal is Henrique als alternatief in beeld gekomen voor de opvolging van landgenoot David Neres bij Ajax. De 21-jarige dribbelaar ligt nog tot medio 2025 vast bij Fluminense, maar is naar verwachting wel voor een stuk minder geld dan Giovani op te pikken in Zuid-Amerika.

Henrique is net als Ajacied Antony een linksbenige rechtsbuiten. Ondanks zijn nog prille leeftijd speelde hij al 81 wedstrijden in het betaald voetbal, resulterend in negen goals en zes assists. Eerder werd hij ook al gelinkt aan AC Milan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.