Voetbal4u.com

Engeland ‘Frank Lampard wil Van de Beek naar Everton halen’

Everton zou zich in de strijd hebben gemengd om Donny van de Beek. De nieuwe manager Frank Lampard zou hem graag tijdelijk willen overnemen van Manchester United. Dat meldt Fabrizio Romano.

Lang leek het erop dat Crystal Palace de beste papieren had voor de komst van Van de Beek, maar nu doet ook Everton weer mee. Die club was afgelopen zomer ook al geïnteresseerd en kreeg toen op het laatste moment een ‘nee’ van Manchester United. Everton staat op het punt om Frank Lampard aan te stellen als manager, naar verluidt heeft hij om Van de Beek gevraagd.

Het eveneens geïnteresseerde Valencia is volgens Romano afgehaakt en dus lijkt het nu om twee clubs te gaan. Zowel Everton als Crystal Palace wil Van de Beek redden, omdat hij bij Manchester United amper aan spelen toekomt. Ook onder interim-manager Ralf Rangnick niet. Van de Beek ligt nog tot 2025 vast op Old Trafford.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *