Voetbal4u.com

OFFICIEEL: FC Barcelona heeft Adama Traoré binnen

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

FC Barcelona heeft zich versterkt met Adama Traoré. Ze huren hem voor een half jaar van Wolverhampton Wanderers en hebben tevens een koopoptie op hem bedongen.

De deal is best opmerkelijk te noemen, want de beresterke vleugelspits was de laatste jaren zéker geen onbelangrijke speler in het Molineux Stadium. Toch laten The Wolves hun ‘sterspeler’, acht caps namens het Spaanse nationale team, dus op huurbasis naar het Camp Nou-stadion vertrekken.

Aanvankelijk leek het erop dat hij voor Tottenham Hotspur zou gaan spelen, want oefenmeester Antonio Conte van The Spurs wilde hem maar wat graag vastleggen. Toen Barça zich bij zijn management meldde bedacht de Spanjaard met Malinese zich echter geen moment. De 26-jarige buitenspeler werd natuurlijk ook opgeleid op La Masia, het jeugdcomplex van de Catalanen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *