Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal mengt zich in de strijd om Donny van de Beek’

Arsenal heeft zich in de strijd gemengd om Donny van de Beek. Dit zou betekenen dat hij in de voetsporen zou kunnen treden van zijn schoonvader Dennis Bergkamp.

Eerder werd ook het Valencia van Jasper Cillessen in verband gebracht met Van de Beek, evenals het ‘poenerige’ Newcastle United. De Spanjaarden lijken niet meer voor hem in de markt te zijn, waar de oud-Ajacied zélf ‘nee’ zei tegen The Magpies en hun degradatievoetbal.

Interim-manager Ralf Rangnick van United zei onlangs nog over zijn ‘pupil’: “Ik had twee weken geleden een gesprek met hem en vertelde dat ik hem zou adviseren tot het einde van het seizoen te blijven. Van de Beek wil naar het WK en Louis van Gaal heeft hem verteld dat hij regelmatig moet spelen. Dat begrijp ik, maar we hebben veel concurrentie in de ploeg.”

Van de Beek transfereerde anderhalf jaar geleden voor veertig miljoen euro van de Johan Cruijff ArenA naar Old Trafford, maar de toenmalige coach van The Red Devils Ole Gunnar Solskjaer zette hem meteen op de bank. Ook onder Rangnick heeft de middenvelder spelers als Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes voor zich… Inmiddels staan de seinen op groen voor een tijdelijk vertrek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.